avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipată parțial (cod pensie P 10)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipată parțial (cod pensie P 10)

Vin cu o mare rugăminte :Am iesit la pensie anticipate partial in data de 27.11.2013.In decizie se spune ca Stagiul complet de cotizare prevăzut de lege este de 30 ani si 11luni .Iar eu am realizat 31 ani 9 luni si 16 zile. Mi sa diminuat cu 45% motivarea ca NU SA FRUCTIFICAT CA STAGIU DE COTIZARE PER 02.072010 PANA PE 04 08 2010 ADICA O LUNA .Întrebarea mea este pot plati acea luna? SAU DE CE AM FOST PENALIZATA DACA EU AM COTIZAT CU APROAPE UN AN FATA D-
E COTIZAREA PREVAZUTA DE LEGE.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:46, 18 Aprilie 2017
Fiind pensionar nu puteti cumpara vechime in munca.
Chiar daca ati cumpara acea luna de stagiu nu s-ar diminua penalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipată IoanaIoanaStef IoanaIoanaStef Buna ziua, sunt la pensie anticipate cu penalizări de 45 % din anul 27.11.2013 .Nici pana azi nu am inteles cum sa calculat aceasta penalitate daca la ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Va rog mult o consultatie privind iesirea la pensie anticipata partiala daca intrunesc conditiile si care este procentul de ... (vezi toată discuția)