avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ore de liniste la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ore de liniste la bloc

Care sunt reglementările cele mai recente privind orele de liniste la bloc și care sunt orele între care trebuie respectata linistea?:frantic:

Mulțumesc.:frantic:
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:41, 26 Aprilie 2017
Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice

Art. 2
Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
26. tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora;

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Reguli de convietuire damaschin1962 damaschin1962 Va rog sa imi spuneti daca reguile de convietuire la bloc(ore intre care se pastreaza linistea obligatoriu, utilizare spatiul comun, utilizare lift, etc.) ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)