avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila bon carburant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila bon carburant

cum se face inregistrarea contabila a unui bon fiscal de carburant 50 % deductibil in cazul in care nu sunt platitor de impozit pe profit ci platitor de impozit pe venit?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 13:39, 27 Aprilie 2017
6022.2-401 chelt nedeductibila
6022.1 -401 chelt deductibila.Daca sunteti platitor de tva,si acesta se imparte in deductibil si nedeductibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila achizitie carburati 50% deductibila getacatinca getacatinca Buna seara, Va rog sa-mi spuneti care sunt inregistrarile contabile pt achizitie carburanti cu deduct 50%, este corect: % =401 2480 6022 deduct ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile pentru combustibili cu deductibilitate 50% amelia2000 amelia2000 Buna seara, Ma poate cineva ajuta in urmatoarea problema: societatea X a achizitionat combustibil pe baza bonului fiscal in valoare de 181,03 lei (TVA ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli privind combustibilul ella_rad ella_rad buna ziua. am si eu o intrebare referitoare la inregistrarea unui bon de benzina. un bon de benzina in valoare de 124 lei din care tva 24 ... (vezi toată discuția)