avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sprijin juridic pentru redactarea unui contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sprijin juridic pentru redactarea unui contract

Buna ziua,

Caut sprijin juridic pentru redactarea unui contract de vanzare cu plata la termen care trebuie sa contina cateva clauze clare de retur (pe care vi le voi furniza eu).

Riscul ca firma care cumpara sa nu respectele obligatiile de plata este destul de mare si doresc un contract care sa ne ajute in instanta sa recuperam eventualele sume neincasate.

Multumesc,
Roxana ENE
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 6 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat din bucuresti mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara,numele meu este Marius Baldovin si doresc un sprijin unui avocat care sa ma prezinte la un dosar penal. (vezi toată discuția)
Avocat specializat in contracte comodat, contracte de inchiriere ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua, am nevoie de o persoana care cunoaste legislatia in domeniul comercial ptr redactare contracte de comodat, inchiriere ...etc...multumesc (vezi toată discuția)
Jurist constanta Selux Selux Buna ziua, Am de redactat o intampinare la o chemare in judecata. Poate sa ma ajute cineva cu un numar de telefon sau adresa unui jurist din Constanta, ... (vezi toată discuția)