avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERATORI TELEFONIE MOBILA
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERATORI TELEFONIE MOBILA

BUNA ZIUA!

Am o colega care a avut un prieten de familie care avea o problema medicala si nu putea sa se deplaseze singur si care a rugat-o sa il ajute sa isi achizitioneze un telefon mobil prin abonament in anul 2008. Reprezentantul de la magazin a rugat-o pe dna sa lase si nr dansei in caz de ceva ca numar de contact. Intre timp acest prieten a decedat in mai 2014. Doamna de atunci este sunata zilnic si primeste sms.uri pe telefon precum ca dosarul dansei este in curs de recuperare prin executare. Ce poate sa faca doamna ca aceste telefoane si sms-uri de la firma de recuperare sa inceteze?
Cel mai recent răspuns: ECATERINARADU1967 , utilizator 07:59, 28 Aprilie 2017
Bună ziua,

Din ce înțeleg eu dânsa nu și-a asumat în vreun fel că va plăti în locul debitorului? Atunci ceea ce fac cei de la firma de recuperare e ilegal, și constituie hărțuire și posibilă amenințare. Să ceară să discute cu un superior să să explice că dacă va mai fi deranjată fără drept va da firma în judecată și va cere daune morale. Să apeleze la un avocat pentru a redacta și transmite o notificare scrisă în acest sens dacă tot nu se potolesc.

Succes,
Culmea este ca de 3 ani se intampla acest lucru si chiar i-a si inregistrat. Le-a vorbit si foarte urat si i-a amenintat ca ii da in judecata de hartuire si tot degeaba. Nu vor sa inceteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire unomcatoticeilalti unomcatoticeilalti Buna ziua. Am o problema si as dori un sfat. Acum 10 luni am iesit cu o fata (cu care lucrez in aceeasi firma). Am iesit doar de 4 ori. Am incetat \"relatia\" ... (vezi toată discuția)
Restante istvan61 istvan61 telefoane la nesfarsit Am urmatoarea problema: am o rata la o banca, nu am reusit sa-mi platesc ratele la timp, numai in parte, asa am ajuns restantier de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt profesoară la o școală din mediul rural ... Sturmansky Sturmansky Bună seara! Este calomnie, hărțuire? Sunt profesoară la o școală din mediul rural si ma confrunt cu următoarea problema : colega, profesoară de ... (vezi toată discuția)