avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Padure plantata de mine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Padure plantata de mine

Buna ziua! Am plantat padure de salcam pe proprietatea mea de 80 ari! Are 10 ani si as dori sa tai cativa metri cubi pentru foc !Cum atr trebui sa procedez sa nu am probleme! Terenul pe care am plantat nu era bun pentru cultural plantelor fiind intr -o zona greu accesibila tractoarelor pentru a fi lucrat! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Padure Lusa 20 Lusa 20 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot taia padurea plantata de mine (salcam) de 12 ani pe teren proprietate de 80 ari!Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cita padure pot sa tai ? gicubutnaru gicubutnaru Bine v-am gasit. Un batrinel de 80 de ani a primit ,prin Legea 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si celor ... (vezi toată discuția)
Plantare perdea forestiera novice78 novice78 Buna ziua .As dori infiintarea unei perdele forestiere prin plantarea de salcam .tei etc pe o suprafata de 5 mii metrii patrati situata extravilan .terenul ... (vezi toată discuția)