avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesari fonduri europene.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesari fonduri europene.

Bună seara, doresc sa accesez fonduri europene problema este ca nu știu mai nimic despre care ar trebui sa îl accesez. Dețin în proprietate 5 hectare de teren arabil, mă interesează în domeniul agriculturii. Orice sfat este bine venit . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Opris Oana , utilizator 22:58, 28 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bună seara ! Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră, nu dețin nici o societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 adyr adyr buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate obelix1969 obelix1969 o persoana are dreptul la pensie de invaliditate de 336 lei ( pt .aceasta suma a cotizat) , daca detine 5 hectare de teren arabil,dar venit incaseaza doar de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene chiojdean chiojdean buna,tuturor as dori ceva lamuriri despre accesarea fondurilor europene. sint persoana fizica,detin o anumita suprafata de teren ce as putea sa o destinez ... (vezi toată discuția)