avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice autoutilitara second hand achizitie la institutie ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

autoutilitara second hand achizitie la institutie publica?

Buna ziua!Va rog un raspuns urgent pentru urmatoarea speta:se doreste achizitionarea second hand a unei autoutilitare, de catre o institutie publica.Autoutilitara este prevazuta in lista de investitii pe anul curent, in bugetul aprobat.Eu sunt de parere ca bugetul aprobat nu s-a referit la produse second hand.Nu-mi dau seama daca ne permite legea, se poate sau nu achizitiona autoutilitara?

Alte discuții în legătură

Asap - achizitie produse de la o firma in lichidare/produse second hand ContSters15910 ContSters15910 In 2006 s-au preluat niste produse de la o firma care este in lichidare, produse care nu erau noi la aceea data insa convenabil de preluat, fiind folosite si ... (vezi toată discuția)
Reduceri de pret Patru Mariana Patru Mariana Am un SRL prin care vand imbracaminte second-hand .Initial pun un anume pret pe marfurile din raft dar, saptamanal doresc sa practic reduceri de pret pana vand ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)