Salut .
Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca .Nu sint multzumit de ce informati sint pe ea .As putea sa ma duc la arhiva sa iau o copie a hotaririi judecatoresti ? Sau e nevoie sa iau un avocat ca sa o scoata din arhiva?
Multzumesc anticipat.
Eu va recomand sa mergeti personal la instanta care a pronuntat hotararea penala din care ati primit doar dispozitivul acesteia, si vedeti daca au program cu publicul. Daca au program, atunci si dv. si avocatul poate obtine informatia solicitata.
Ati primit doar dispozitivul deoarece hotararea nu este redactata, astfel ca mai mult de atat nu veti obtine nici de la arhiva.
Avand in vedere ca nu sunteti multumit de hotararea pronuntata, va recomand sa angajati un avocat (daca nu aveti unul, inca!) pentru a declara calea de atac - apel sau recurs, dupa caz in termen. Dupa expirarea termenului, degeaba veti ataca hotararea deoarece calea de atac va fi respinsa ca tardiva.
Deoarece nu cunoasteti motivele pentru care instanta a pronuntat in acest fel hotararea, deoarece aceasta nu este redactata, este suficient sa depuneti la instanta care a pronuntat hotararea atacata o cerere de apel/recurs in care veti arata nr. si data hotararii atacate, instanta care a pronuntat-o si nr. de dosar.
Dupa ce va fi redactata hotararea veti face o copie de la dosar pentru a motiva calea de atac declarata. ;)
Hotarare divort
alina010
Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)