avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe notariale privind C/V
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe notariale privind C/V

Bună ziua!! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Eu în calitate de cumpărător, vreau să cumpăr un apartament, pentru care am încheiat o promisiune de vânzare la data de 01.11. 2017, iar contractul de vânzare cumpărare în formă autentică in data de 15.05.2017. Ce taxe va trebui să achit la notar, în calitate de cumpărător? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un imobil de către promitentul cumpărător după semnarea antecontractului? Hidegtudor Hidegtudor Bună ziua! Am o nedumerire și aș aprecia dacă m-ați putea lămuri. Dacă vreau sa cumpăr um apartament de la o persoană, ma înțeleg cu el și ii dau ... (vezi toată discuția)
Incheierea antecontractului de vanzare-cumparare pentru un apartament ce se va construi! Dyaa Dyaa Buna ziua, Am incheiat in luna iunie 2016 un contract de rezervare pentru un apartament nou in Bucuresti-Berceni care se va construi in viitor, lucrarile ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)