avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta minima fata de o cladire a unui nuc l
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta minima fata de o cladire a unui nuc l

Pe hotarul dintre proprietati este un nuc.Vecinul a inclus nucul in curtea sa. Distanta de la nuc la casa mea este de 0,5-1m.Deoarece radacinile nucului afecteaza fundatia casei,am rugat vecinul sa taie nucul.Dar acesta nu vrea sa-l taie.Care este distanta minima admisa fata de cladire a unui nuc?
Cum ar trebui sa procedez pentru ca nucul sa fie taiat?

Alte discuții în legătură

taiere nuc 040779 040779 Buna ziua.Detin pe proprietatea mea un nuc mare la o distanta cam de 5 m de proprietetea vecinulu care sustine ca radacinile nucului au ajuns la casa dinsului ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Limitele unei proprietati si norme de convietuire eftei-03 eftei-03 Buna seara Va rog frumos sa ma lamureasca cineva si pe mine in urmatoarele probleme: 1.) –am o casa veche ,pe care am cumparat-o de la parintii mei ... (vezi toată discuția)