avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare-au trecut 2 luni si nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare-au trecut 2 luni si nu am primit comunicare, citatie etc

Buna!
in data de 01.03.2017 am facut contestatie la executare a unei executari silite initiate de un BEJ din judetul Timis

si nu am primit nimic de la Judecatorie pana in prezent(29.04.2017)...am verificat pe site-ul Judecatoriei Timis si ultima modificare apare in 31.03.2017 dar fara stabilirea datei urmatoarei sedinte sau alte detalii.

Mentionez ca am CI pe jud Timis dar...in actiunea in instanta am mentionat ca adresa de corespondenta in alt judet unde lucrez si am viza de flotant.

Este normal sa dureze atat de mult pana primesc o comunicare sau citatie?
Exista posibilitatea sa ajunga la adresa de CI, daca eu am solicitat in actiunea in instanta comunicarea la adresa de flotant unde locuiesc si muncesc in prezent?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
daniel_t_p, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniel_t_p , utilizator 12:46, 1 Mai 2017
Cata vreme ati identificat dosarul pe portalul instantelor, este totul in regula. Continuati sa urmariti portalul si veti vedea cand se fixeaza termen de judecata. In ceea ce priveste citarea si comunicarea actelor, ea trebuie facuta la adresa pe care ati indicat-o.
multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2017
daniel_t_p, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala la regimul circulatiei OSACEANU OSACEANU Care este termenul de programare la instanta de fond daca am depus o contestatie in data de 28.11.2016, la care am solicitat judecarea in lipsa, pt. incalcarea ... (vezi toată discuția)
Comunicare dispoztiv prin afisare dorinus dorinus Inculaptul este judecat in lipsa, fiind plecat din tara, lucru cunoscut de instanta. Este citat atat prin afisare la sediul consiliului local, cat si la adresa ... (vezi toată discuția)