avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce demersuri trebuie facute
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce demersuri trebuie facute

Domnul X care insotit de fica sa in varsta de 13 ani a mers la postul de politie din comuna pt. a depune o plangere .
Domnul politist fi-ind deranjat de acest lucru ii adreseaza cuvinte vulgare fara sa tina cont ca de fata era si fica domnului, in varsta de numai 13 ani.
Pe inregistrarea audio se intelege clar si raspicat toata povestea.

Deoarece fisierul audio depaseste limita admisa de incarcare pe forum am incarcat fisierul la aceasta adresa ....

Asi dori sa ma indrumati ce demersuri trebuiesc facute pt. a fi sanctionat domnul politist si sa nu mai repete greseala si fata de alti cetateni mai ales cand sunt copii de fata .

Astept opini si raspunsuri daca vi se pare normal cum sa exprimat si comportamentul care la avut fata de cetateanul respectiv pe inregistrare se confirma faptul ca era insotit de fetita dansului de numai 13 ani .

[Editare link - va rog sa rezumati discutia, e suficient. Multumesc]
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Care este sanctiunea in cazul urmator? lg4u4ever@yahoo.com lg4u4ever@yahoo.com Buna ziua! Din casatoria mea cu primul sot au rezultat 2 copii cu varste de 7 respectiv 2 ani jumatate. Fetita are si ceva probleme de sanatate , de care ma ... (vezi toată discuția)
Legalitatea inregistrarii audio nell nell o fosta angajata a venit cu sotul sa discute cu mine despre demisia ce si dat-o,cred ca sotul ei m-a inregitrat pe tel,are voie?tot batea apa in piua ca am ... (vezi toată discuția)
majorare pensie de intretinere canada ContSters94193 ContSters94193 Stimate Doamne si stimati Domni, negasind un subiect asemenator cu al meu am decis sa deschid un nou subiect si va rog sa ma ajutati cu sfaturi sau ... (vezi toată discuția)