avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata credite nebancare luate online
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata credite nebancare luate online

Buna ziua,numele meu este Predut Luminita,acum 1 an am luat primele credite online,pana atunci nu auzisem de ele,dobanzile sunt f mari,am inceput sa iau un credit pt a plati practic dobanzile la un alt credit,vorbesc aici de Ferratum,Viva Credit,Credius,care am dobanzi asemenea unor calamitati naturale,uriase,enorme,ca sa intelegeti luam 600 ron si plateam,spre exemplu 900 ron in 30.de zile,deci la un moment dat,datorita dobanzilor uriase,nu am.reusit sa mai platesc de 1 an de zile,insa recent am primit o somatie de executare silita,s_a dublat/triplat suma imprumutata,eu nu detin nimic pe numele meu,nici casa ,masina,electrocasninice,de ce va spun acest lucru,nu ma deranjeaza sa platesc atata vreme cat este exact suma imprumutata,nu amenintari ca mi se va lua casa parintilor,ce ma sfatuiti sa fac pentru ca nu am familie,nu am la cine sa apelez,va rog sunt din ce in ce mai speriata,astept raspunsul dvs si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:15, 2 Mai 2017
Doamna, intai va linistiti.
Apoi, creditele luate online depind de modalitatea incheierii contractului, este dificil de executat un astfel de credit, inainte de executare trebuie obtinuta o hotarare de rgula... inca o data, toate astea depind de modalitatea concreta, practica in care s-a incheiat contractul. Unele societati cer ca, la inmanarea banilor sa fie semnat olograf un contract, altele se bazeaza pe cel incheiat online, iar valabilitatea celor online e indoielnica.
Parerea mea e sa incercati sa negociati cu ei, in fucntie de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o somatie de plata din partea viva credit,in care sunt ... Vasile43 Vasile43 Am primit o somatie de plata din partea Viva Credit,in care sunt instiintat ca au procedat la declararea scadentei anticipate a creditului ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)