avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! Impreuna cu varul meu mostenim 60 ari padure din partea bunicului nostru dupa mama.(Mentionez ca parintii nostri sunt decedati si dorim sa facem succesiunea mai intai dupa bunici si apoi dupa parinti.) Angajatul primariei care se ocupa cu aceste activitati spune ca nu poate intocmi o cerere catre Ocolul silvic pentru eliberarea unei Fise de padure decat pentru suprafata de 25 de ari, pentru ca asa este legal, invocand 2 legi pe care nu le retin acum. Ce avem de facut si cum putem primi dreptul nostru? Multumim mult!
Cel mai recent răspuns: ilione , utilizator 16:02, 30 Aprilie 2017
Buna ziua,
Dezbaterea succesiunilor se poate face DOAR la notar sau in instanta.
Angajatii primariei nu au asemenea calificari ei ne putand emite certificate de mostenitor. daca emit acele acte sunt TOTAL ilegale.
Solicitati emiterea actelor necesare pentru dezbaterea succesiunilor prin cerere scrisa inregistrata cu numar de intregistrare sau transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si solicitati raspuns scris. Daca acel raspuns SCRIS va nemultumeste va puteti adresa instantelor in contencios administrativ. Vorbele nu se pot coase la dosar si nu se pot dovedi decat in mica masura.
Nu stiu ce legi s-ar putea invoca de catre acel angajat.
Multumim de raspuns! Dar noi nu putem dovedi cu niciun act aceasta posesia a bunicului.Angajatul primariei sustine ca exista pe harta si in registre aceasta parcela de padure pe numele bunicului nostru, dar Fisa de padure este eliberata de ocolul silvic in urma cererii noastre cu acordul primariei. Nu inteleg, ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu padurea. Geani_geani Geani_geani Buna ziua. Am o problema cu ocolul silvic (Directia Silvica). In urma cu 2 ani ni s-a reconstituit dreptul de proprietate ptr 2 ha padure. S-a facut parcela si ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu ocolul silvic . Geani_geani Geani_geani Buna ziua. Am o problema cu ocolul silvic (Directia Silvica). In urma cu 2 ani ni s-a reconstituit dreptul de proprietate ptr 2 ha padure. S-a facut parcela si ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa impozit padure Ladislau-Tiberiu Ladislau-Tiberiu Buna ziua Am depus la primarie cererea de scutire impozit,(cod fiscal din 2015-in vigoare din 01.01.2016...art.464/w)intrucat padurea se incadreaza la grupa ... (vezi toată discuția)