avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării cultivere galbenele si lavanda
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

cultivere galbenele si lavanda

Buna ziua
Am cultivat o suprafata de 600 m patrati cu galbenele pe care vreau sa le vand .Vreau sa acultiv si lavanda din care vreau sa fabric diverse aranjamente florale ,saculeti umpluti cu aceste flori si altele .
As dori sa stiu pentru vanzarea acestor plante ce acte sunt necesate si ce impozite trebuie sa platesc.Nu stiu daca m-am exprimat corect . poate imi oferiti detalii daca pot sa pot vinde aceste plante ca mic intreprinzator.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)
Producator flori elisav.vasile elisav.vasile Buna ziua As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Vreau sa vand si EN-GROS si ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)