avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alee de trecere cu coproprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alee de trecere cu coproprietari

buna ziua , vecina mea detine 3 caini pitbulli unul dintre ei vrea sa il mute pe aceasta alee care serveste pentru intrarea noastra in imobile ( aleea are 1,50 latime pe 17 m dupa care se largeste pe o bucata de 10 m deoarece sunt 3 magazii a fiecaruia din coproprietari ) . este normal sa faca acolo un adapost pentru un caine mai ales ca este o rasa periculoasa si ne avand nic macar acordul nostru ? va rog ajutati-ma deoarece la mine vin copii mei si cu nepotei si imi este frica sa nu scape din tarc sa atace.#-o

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)
Politisti comunitari abuzeaza de putere Manuilegal Manuilegal Buna ziua ! Politistii comunitarii ... oamenii care au iesit din grota si s-au trezit cu puterea legii in mana . problema mea incepe in felulu urmator . ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)