Buna ziua!
Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi.
O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, in Berceni. Acesti caini sunt hraniti atat de personalul Gradinitei, cat si de vecinii din blocurile alaturate, in curtea Gradinitei.
Doamna Director a Gradinitei 264, Denisa Burtan, sustine ca acei caini nu sunt ai Gradinitei, si ca a chemat si dansa hingherii pentru a-i ridica.
In urma mai multor petitii la ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor), o echipa de hingheri s-a deplasat acum cateva luni, dar nu au ridicat nici un caine. O parte au fost adapostiti in curtea Gradinitei, o parte au fost adapostiti de oamenii din blocurile vecine.
Dpdv legal, Politia nu poate lua nici o masura, Politia Comunitara nu poate lua nici o masura, Primaria Sector 4 ma trimite la Primaria Generala, Primaria Generala ma trimite la ASPA, ASPA nu ia nici o masura eficienta, doar trimite un hingher, la 4-5 luni dupa primirea petitiei, care oricum nu rezolva nimic. Eu nu am voie sa iau nici o masura, dorm 3 ore pe noapte de aproape un an (cainii sunt extrem de galagiosi cam 20-22 ore pe zi), imi e frica sa imi las iubita sa iasa singura pe strada (o persoana e muscata odata la cateva zile pe trotuarul din fata gradinitei)...
Va rog frumos, sunt deschis la orice solutie legala. Sunt la cativa pasi sa cedez, si sa apelez la solutii ilegale si imorale... Va rog, oferiti-mi un sfat!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
cosmindaniel12 , utilizator
08:49, 22 August 2012