avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare valoare cecuri de 5000 lei cu castiguri in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare valoare cecuri de 5000 lei cu castiguri in autoturism din 1986

Buna seara ,as dori sa stiu daca e posibil de a recupera valoarea cecurilor de 5000 lei depunere cu dobanda si castiguri in autoturism din anul 1986,sau ce se pot face cu ele? Multumesc va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:39, 23 Februarie 2018
NU PUTETI RECUPERA EU MA CHINUI DE PESTE UN AN...SE RESPINGE ACTIUNEA CA NEINTEMEIATA...AM AVUT 5 C E C -URI ,PLUS BANI DEPUSI.....CEC-URILE AM VRUT SE LE INCHIDEM IN ANII 90 ,DAR O DOAMNA ISTEATA DE ACOLO A ZIS CA BANII SUNT IN SIGURANTA SI NU VOR FI PROBLEME IN PLUS AM CHELTUIT SI DESTUI BANI SI LA URMA VAD CA ESTE O MARE TEAPA...SINCER NU SUPORT BANCILE...MI-E SCARBA DE CE VAD...NU POT RECUPERA NICI BANII MUNCITI DIN GREU...CE SA MAI VORBIM DE DOBANDA...DAR DACA BANII ACEIA ERAU CONVERTITI IN AUR ....?OARE CE MAI ZICEAU ?...ORICUM EI AU PROFITAT LA MAXIM...AVEM LEGI DOAR DE LUAT...SA VAD POATE REUSESC SA DAU STATUL ROMAN IN JUDECATA...MAI CAUT SI ALTE PERSOANE SI INFORMATII SI SPER SA REUSESC MAI DEVREME SAU MAI TARZIU...NU E CORECT CA ACEI BANI SA DISPARA....ASA PUR SI SIMPLU...
Va rog, nu mai scrieti cu majuscule !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme tiberiu_nagy tiberiu_nagy am 4 cecuri de acest fel din anul 1986 pe care este depusa suma de 5000 lei pe fiecare imi voi mai recupera acesti bani de la stat sau sint pierduti ,daca stie ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme sille sille Buna seara, rog raspuns daca stie cineva: Am trei librete de economii, cu dobanda si castiguri in autoturisme, emise de CEC inainte de revolutie, cu sume ... (vezi toată discuția)
Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)