avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive

Buna ziua, Am si eu o intrebare. Poate ma ajuta cineva.
Am contestat in instanta o decizie a comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap ( prin care mi s-a luat pensia de invaliditate de care beneficiam de aproximativ 15 ani sau mai bine) conform legii contenciosului administrativ 554.
Pt ca este primul meu proces si nu am nici o experienta in domeniu si nici bani de avocat, se pare ca am gresit putin paratul. Am trecut la "parat" comisia judeteana in loc de comisia superioara de la bucuresti, cum se pare ca ar fi trebuit.
Acum la "intampinare" au invocat exceptia lipsei calitatii procesuale pasive.
Si din punct de vedere legal au dreptate pe undeva.
Intrebarea mea este: ce raspuns la intampinare ar trebui sa dau eu si cum procedez in continuare?
Pot sa "corectez" paratul sau sa mai adaug un parat?
Sau sa deschid un alt proces?
pt ca in definitiv, eu nu am nimic personal cu nimeni. nu vreau decat sa contest un act administrativ.
Va multumesc mult.
Doamne ajuta!

Alte discuții în legătură

Despre lipsa calitate procesuala pasiva la pensii alexandru1234 alexandru1234 Buna ziua, Intr-o contestatie la decizia de pensionare petent Oficiu de Pensii s-a contestat si hotararea Comisiei Centrale de Contestatii din cadrul Casei ... (vezi toată discuția)
Am fost operat de cancer pe colon jivago62 jivago62 In data de 09 sept 2008 am fost operat de cancer pe colon scos 30 centimetri colon fara saculet , varsta 62 ani , dupa concediu medical ,am fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Pensie ilie26 ilie26 Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)