avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru judiciar evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru judiciar evacuare

Buna ziua!
Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar pentru evacuare?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 20:09, 2 Mai 2017
Potrivit OUG nr.80/2013, art.6 (3) Cererile de evacuare din imobilele folosite sau ocupate fara drept, solutionate potrivit procedurii speciale prevazute de titlul XI al cartii a VI-a din Codul de procedura civila, se taxeaza cu 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza taxa de timbru pentru recurs cosmamihai cosmamihai Contest ,in recurs,la un proces de succesiune,suma de 8000 de lei.Trebuie sa platesc 645 de lei taxa de timbru.Nici la fond,nici la apel ,nu am platit atat de ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un imobil executat silit, locuit de rude ale fostului proprietar. cum pot intra în posesie dacă ei nu vor să-l elibereze? lala21 lala21 Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru daune morale ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Citeam undeva ca taxa de timbru pentru daune morale nu se mai plateste, in caz de insulta si calomnie. Asa e? Aveti idee cat este, in caz ca se ... (vezi toată discuția)