avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor medic rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor medic rezident

Buna ziua, sunt medic rezident anul 1 specialitatea chirurgie generală. Care sunt sporurile de care beneficiez in aceste condiții? Exista spor care se acorda conform unei legi și pentru orele petrecute in blocul operator?
Momentan beneficiez doar de spor de 15% pentru specialitate. Știu ca in unele spitale se plătește și un spor de bloc operator, spor de care nu beneficiem toti. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Sporuri aplicabile medicilor rezidenti FELICSMED FELICSMED Conform legii (?) Nr. 370, din 4 iunie 2010 privin acordarea de sporuri cadrelor medicale se acorda spor de 50% din totalul orelor petrecute in blocul operator ... (vezi toată discuția)
Se acorda spor de 15% medicilor rezidenti care efectueaza practica in spitale clinice? FELICSMED FELICSMED Circula un zvon printre rezidenti ca angajatii spitalelor clinice ar beneficia de un spor suplimentar de 15%, tocmai pentru ca spitalul respectiv este ... (vezi toată discuția)
Legea 304/2008 atlantiana atlantiana Am aflat de curand de existenta Legii 304/2008 (M.Of. nr.848/17 decembrie 2008) si am citit-o. Am vazut ca prevede un spor de incordare psihica de 25% pentru ... (vezi toată discuția)