avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... infiintare firma noua in aceeasi locatie cu una ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

infiintare firma noua in aceeasi locatie cu una existenta

Buna seara,

Spuneti-mi va rog daca intr-un apartament pot avea sediul social 2 firme cu acelasi cod caen. Am deja o firma infiintata in propriul apart. si sunt nevoit sa mai deschid o noua soc. pt un alt punct de lucru. Il pot deschide tot aici? Firma nu are activitate la sediul social ci doar in punctele de lucru ce sunt in orase diferite.Ce acte trebuiesc intocmite?Doar contract de inchiriere, comodat?Ambele firme sunt cu asociat unic, SRL.
Va multumesc anticipat!O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:52, 3 Mai 2017
Asociatul unic va face o declaratie notariale ca la adresa respectiva pot avea sediul mai multe firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma marinb marinb Buna ziua! Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)