avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon mobil

Am cumparat un telefon mobil si a fost trimis in service de 3 ori pana acum. Prima data (februarie 2016) avea ecranul verde la luminozitate mica si a fost reparat. In aprilie 2017 l-am trimis din nou cu aceeasi problema si s-a intors tot defect de parca nici nu-l scosesera din cutie, l-am trimis din nou si au rezolvat problema dar l-au trimis inapoi cu ecranul pe jumatate dezlipit in bataie de joc. Am fost astazi la ei in showroom si mi s-a zis ca doar daca e trimis in service de 3 ori consecutiv cu exact aceeasi problema pot cere inlocuirea produsului conform legii 449/2003. Nu am vazut asa ceva specificat in legea 449/2003. Am sunat si la service-ul cu care colaboreaza si mi s-a spus ca ei nu inlocuiesc nimic, doar in cazul in care nu se mai gasesc piese si nu stiu nimic de partea cu 3 trimiteri in service in 6 luni..
Ce pot face? Sa depun o reclamatie la ANPC? Sa insist la ei in showroom? Garantia expira in 10 iunie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 3 Mai 2017
In baza documentelor de introducere telefon in service,sesizati oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon TvX TvX Salutare tuturor, Am o problema putin mai delicata si sunt curios si de parerile voastre, sau de cum ati proceda voi. Pe la jumatatea lunii decembrie am ... (vezi toată discuția)
Reparare/ inlocuire telefon in garantie andreicaraus77 andreicaraus77 Buna ziua, Am urmatoarea problema cu un vanzator in calitatea mea de consumator din cauza modalitatii de reparare efectuata de service-ul autorizat cu ... (vezi toată discuția)