Am sustinut un concurs in luna feb si am fost declarata admis. Mi-au zis sa asteot sa ma anunte cand urmeaza sa ma incadreze.
Pe 3 mai am sunat la sediul unitatii sa intreb cu ce data se fac angajarile(dat fiind faptul ca pe colegii mei deja i-au anuntat ca pe 15mai sa se prezinte) si mi-au spus ca mi-au transmis prin mail faptul ca acest concurs a fost invalidat(mail pe care nu l-am primit), fara sa imi spuna clar motivele pentru care au recurs la aceasta solutie, contestatii din partea participantilor nu au existat, sustinand ca nu e vina mea pentru invalidarea concursului ci ca ar fi gresit cei din comisie cumva. Va rog sa-mi spuneti daca mi-au fost incalcate drepturile si daca ii pot actiona in instanta pentru a fi pusa in drepturi, mentionez ca de la inscriere si pana in prezent puteam sa imi caut de lucru, dar am asteptat noi directive de la ei, exact asa cum mi-au spus dupa promovarea examenului.
Concursul a fost susținut în baza OMAI 140/2016 iar până nu obții adresa oficială de la instituția organizatoarea nu poți face nimic...... După trebuie să faci plângere administrativă prealabilă la organul superior în 30 zile, iar după acțiune la Tribunal pentru validarea concursului și promovare în funcție - timp de 6 luni.