avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invalidare concurs subofiter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invalidare concurs subofiter

Am sustinut un concurs in luna feb si am fost declarata admis. Mi-au zis sa asteot sa ma anunte cand urmeaza sa ma incadreze.
Pe 3 mai am sunat la sediul unitatii sa intreb cu ce data se fac angajarile(dat fiind faptul ca pe colegii mei deja i-au anuntat ca pe 15mai sa se prezinte) si mi-au spus ca mi-au transmis prin mail faptul ca acest concurs a fost invalidat(mail pe care nu l-am primit), fara sa imi spuna clar motivele pentru care au recurs la aceasta solutie, contestatii din partea participantilor nu au existat, sustinand ca nu e vina mea pentru invalidarea concursului ci ca ar fi gresit cei din comisie cumva. Va rog sa-mi spuneti daca mi-au fost incalcate drepturile si daca ii pot actiona in instanta pentru a fi pusa in drepturi, mentionez ca de la inscriere si pana in prezent puteam sa imi caut de lucru, dar am asteptat noi directive de la ei, exact asa cum mi-au spus dupa promovarea examenului.
Cel mai recent răspuns: Vali_2017 , utilizator 00:24, 2 Iunie 2017
Concursul a fost susținut în baza OMAI 140/2016 iar până nu obții adresa oficială de la instituția organizatoarea nu poți face nimic...... După trebuie să faci plângere administrativă prealabilă la organul superior în 30 zile, iar după acțiune la Tribunal pentru validarea concursului și promovare în funcție - timp de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie comunicare invalidare concurs m.a.i., fara drept de contestare Otilia Lungu Otilia Lungu buna ziua, În urma anunțului de concurs , în vederea încadrării directe a două posturi vacante de agent I in cadru M.A.I., am participat și ... (vezi toată discuția)
Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)
Inscriere examen grad principal - asistent medical generalist 2013 cris200723 cris200723 Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist la Serviciul Informatica si Statistica Medicala in cadrul unui spital. In martie 2007 m-am angajat pe post de ... (vezi toată discuția)