avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comercializare sirop lavanda
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comercializare sirop lavanda

Buna ziua, m-ar interesa pentru a putea comercializa siropul de lavanda produs de mine ce formalitati trebuie facute? Detin doar un atestat de producator de lavanda.
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2017
CercejaElena, utilizator
Cel mai recent răspuns: CercejaElena , utilizator 13:44, 4 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu detin PFA sau II, doar certificat de producator de lavanda, si carnetul acela de comercializare care se emite anual odata cu certificatul de producator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda protectia consumatorului pentru eticheta necorespunzatoare a producatorului eok11 eok11 Fac comert cu haine. Am certificat si factura de la producator. Protectia Consumatorului a luat o proba, le-a trimis la un laborator si m-a amendat ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vanzare dulceata Valeriano Valeriano Buna seara. In toamna aceasta am plantat trandafiri de dulceata pe 20 ari. Ma intereseaza de ce autorizatii voi avea nevoie la anul pentru a produce si vinde ... (vezi toată discuția)
Comert in romania cu ingrasaminte din elvetia lucian299 lucian299 Buna ziua, Am srl si vreau sa comercializez ingrasaminte ecologice si chimice pentru pomicultura dar producatorul este in Elvetia si nu detine certificate ... (vezi toată discuția)