avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reluarea pensiei de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reluarea pensiei de invaliditate

buna dimineata . ma numesc plesea enache in 17 iulie 2016 mi sa taiat pensia de invaliditate , am facut contestatie dupa 7 luni mi sa reluat plata pensie , problema e ca in iulie 2016 cuantumul pensiei era 991 de lei , odata cu reluare plati , mi sa dat doar 910 lei ,e posibil asa sau dupa ce criterii se reia cuantumul pensiei va multumesc

Cel mai recent răspuns: plesea_enache@yahoo.com , utilizator 20:37, 6 Mai 2017
Buna ziua . La cat timp de la contestatie ati primit raspuns . Si eu am depus contestatie la INEMRCM Bucuresti in data de 3 aprilie 2017 si am vrut sa stiu cam cat dureaza pana cand primesc raspuns ,multumesc .
dupa 7 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Contestatie depusa de doua luni la casa de pensii ruslaura11 ruslaura11 ma numesc Tomicici Ana 56 ani am fost depensionata am depus contestatia pe data de 3.11.2010 nu am primit nici un raspuns am sunat la CJParad in luna ... (vezi toată discuția)
Decizie privind acordarea pensiei lucas80 lucas80 Buna seara, v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu o situatie referitoare la calculul deciziei privind acordarea pensiei pentru limita de varsta, din luna ... (vezi toată discuția)