avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu acordul partilor - se poate face deja la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu acordul partilor - se poate face deja la notariat, fara nici o alta formalitate in justitie? multumesc

divortul cu acordul partilor - se poate face deja la notariat, fara nici o alta formalitate in justitie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:21, 21 Septembrie 2009
Nu inca ... din cate stiu eu ...
multumesc mult! nici eu nu am gasit clar ca s-ar fi publicat ceva...
acest lucru va fi posibil din 2011, in masura in care noul Cod civil va fi aprobat si modificarile vor intra in vigoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important: momentul modificarii regimului nostru matrimonial? Adrian Serban Adrian Serban O intrebare foarte importanta nu numai pentru mine: cand este plauzibil sa intre in vigoare Noul Cod Civil? Da, stiu ca Noul Cod Civil intra in vigoare la ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal ContSters214324 ContSters214324 stie cineva daca va intra in vigoare noul cod penal? (vezi toată discuția)
Intra codul civil in vigoare in octombrie 2011? Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca am tot primit intrebari pe subiectul asta, uite ce argumente gasesc eu in favoarea ideii ca Noul Cod Civil va intra in vigoare in octombrie: 1. ... (vezi toată discuția)