avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Candidatura la primarie- ca independent
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Candidatura la primarie- ca independent

Bună ziua. Am momentan 23 de ani, dorind în viitor, să candidez pentru funcția de primar a orașului. Am citit câte ceva din legislație,însă am multe lacune. Aș putea strânge semnăturile înainte cu aproximativ un an ,de alegeri? Semnăturile cât timp sunt valabile?

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a candida la functia de primar ca independent laurahutanu laurahutanu Buna ziua, Pentru a candida la functia de primar din pozitia de \"independent\", conform legislatiei in vigoare, care sunt conditiile? Se pot strange ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru depunerea candidaturii independente la alegerile parlamentare din 11.12.2016 cetateanulZ cetateanulZ Buna ziua, De cateva saptamani incerc sa ma documentez pe tema urmatoarelor alegeri parlamentere, dar nu am reusit sa gasesc prea multe informatii. Am ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)