avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont srl pentru datorie persoane fizica?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont srl pentru datorie persoane fizica?

Buna seara
Am si eu o intrebare: Daca o hotarare judecatoreasca pentru inceperea executarii silite pentru o datorie la banca si doresc sa infiintez un srl d, este posibil ca executorul sa puna poprire pe contul firmei ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:14, 8 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
NU vreau sa va contrazic, dar in practica s-a dispus o alta masura legala, adica sechestrarea partilor sociale ale debitorului si publicitatea pentru opozabilitate in Registrul comertului. Prin urmare, nu-i popreste conturile direct, dar o face indirect, prin sechestrarea partilor de interes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita de catre un spital iancu1 iancu1 Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare legata de o problema cu care se confrunta o cunostinta de a mea. Persoana in cauza a fost condamnata definitiv ... (vezi toată discuția)
Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creanta - titlu executoriu ! DAMIS DAMIS Dragii mei ! Va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la o creanta reprezentand lichiditati si care a fost consfiintita prin act notarial (intre doua ... (vezi toată discuția)