avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Productie in garaj la demisol de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Productie in garaj la demisol de bloc

Buna, intentionez sa achizitionez un garaj la demisolul unui bloc de locuinte. As putea sa ii schimb destinatia in Spatiu de prezentare si de productie textile (cod Caen 1413)? Tin sa precizez ca doresc sa obtin semnaturi de la vecini imi voi lua toate masurile(izolatie fonica suplimentara) pentru a nu crea disconfort celorlalti locatari. Este vreo lege care ma impiedica sa desfasor aceste activitati la demisolul unui bloc de apartamente? ( garajul are toate utilitatile)
Astept cu interes pareri documentate.:)

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare beatrice1977 beatrice1977 Buna ziua, ma confrunt cu o problema si caut o solutie, poate cineva ma poate indruma.... Am infiintat o agentie turistica de tip tur operator.Conform ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren coproprietate Bawer Bawer Buna ziua. Am cumparat un aparatament intr-un bloc nou construit si urma ca in lateralul blocului sa fie amenajat un spatiu de joaca pt copii. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)