avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buna seara! - reinnoire pasaport CRDS minor
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buna seara! - reinnoire pasaport CRDS minor

Copilul meu are pasaport cu resedinta in italia care scade in iulie 2017 .La expirarea pasaportului se va alfa in Romania, ma intereseaza ce trebuie facut pasaport simplu tempo rar sau se poate face pasaport cu resedinta in Italia?

Alte discuții în legătură

Pașapoarte, valabilitate oanasimon45 oanasimon45 Bună seara... Dacă pașaportul copilului meu expira în 26 iulie 2017 eu pot pleca în aceeași zi cu copilul cu avionul din Italia în România? (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie Alinazzz Alinazzz Buna ziua!eu sunt in italia cu sotul si 2 copii.al doilea copil inca nu este inregistrat in Romania desi are aproapr doi ani .avem dubla cetatenie si eu, in ... (vezi toată discuția)
Unde este dreptul minorului de 6 ani ? damatteo damatteo Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)