avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tichete cfr pentru veterani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tichete cfr pentru veterani

Buna ziua. In luna decembrie tatal meu a mers cu trenul cu un tichet de veteran fiind persoana mandatata avand cu el procura facuta la notar si actul de identitate. Controlorul trenului a constatat ca atat tichetul cat si procura sunt in regula iar peste 30 de minute se intoarce controlorul cu un politist civil care verifica din nou tichetul, procura si buletinul si ii face un proces verbal pe care din nestiinta de cauza tata il semneaza fara sa-l citeasca urmand ca politistul sa ii dea numarul personal de telefon urmand sa tina legatura in timp ce el va verifica daca seria tichetelor de veteran corespund cu titularul. Ieri a sunat acel politist mentionand ca a verificat seria tichetului si nu corespunde cu acel veteran care este pe procura tatalui meu ci a altei persoane care e veteran de razboi. In urmare politistul din tren ii cere sa se prezinte duminica in gara de nord cu 400 lei pentru a nu ajunge la tribunal. Mentionez ca nu a primit nici o copie de pe acel zis proces verbal facut in tren pentru a sti ce a scris si e posibil ca acel tichet de veteran sa se fi incurcat cu a altei persoane ca mai multi membri ai familiei au acele procuri fiind mai multe rude veterani de razboi. Totusi se poate face dosar penal sau intra la puscarie pentru cabtatal meu a incurcat biletele ? Mentionez ca pe acele tichete nu este scris numele titularului ci doar o serie si este foarte usor de incurcat intre ele daca sunt de la mai multi veterani. Va rog sa ma ajutati ca nu stiu cum sa procedez mai departe...

Alte discuții în legătură

Inselaciune, falsuri, concurs infractiuni magda_ok magda_ok Buna seara! Ma aflu intr-o situatie delicata deoarece, se pare ca am incalcat grav legea si mi-e frica sa fac inchisoare... Bunica mea de 94ani, urmasa de ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr pe nedrept DanielaCC DanielaCC Buna, Am primit o amenda din partea CFR de 600 de RON de acum 2 luni, pentru ca nu am avut bilet pe o ruta de aproximativ 70 Km cu destinatia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)