avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune, falsuri, concurs infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune, falsuri, concurs infractiuni

Buna seara! Ma aflu intr-o situatie delicata deoarece, se pare ca am incalcat grav legea si mi-e frica sa fac inchisoare... Bunica mea de 94ani, urmasa de veteran de razboi mi-a facut procura pt a folosi biletele ei gratuite Cfr. Ea mi-a dat si bilete de la alte persoane pentru a le folosi. Controlorul de tren mi-a cerut mita stiind ca sunt in neregula, am refuzat sa dau si mi-au trimis prin watsapp datele catre politia Bucuresti fiind in tren pe la Focsani. Am avut o discutie cu comisarul din gara de nord la sosire in Bucuresti, nu am fost legitimata. Politia de transporturi mi-a intocmit dosar penal sub art.244 alin1, art.320 alin1; art.323 cu aplicarea art38 alin 1 codul penal. Joi, 25.10.2018 am fost citata sa merg la politie...nu stiu ce sa fac/ zic...mi-e groaza ca as putea face inchisoare, ca imi pierd serviciul... Intamplarea s-a produs pe 22iunie si citatia a primit-o tata pe 22 octombrie :-((
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
magda_ok, utilizator
Cel mai recent răspuns: magda_ok , utilizator 12:24, 28 Octombrie 2018
Stiu si eu, cand va cheama plangeti, ziceti ca va pare rau, ca nu mai faceti, poate va da RUP.
Oricum imi vine sa plang continuu de cand am primit citatia.. Nici nu imi imaginam ca biletele alea ma pot pune in situatia asta :-((
Am achitat prejudiciul de 94lei...credeti ca poate aplica procurorul o amenda fara a mai ajunge la tribunal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal cfr Adrian Craciun Adrian Craciun Bună ziua! Pe data de 01/07/2017 am călătorit împreună cu soția mea din Constanța către Câmpina (reședința noastră) via București. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals (cred) Baqherra Baqherra Buna ziua tuturor \"Pe 17.07.2011 am gasit o legitmimatie de sudent si un cupon de calatorii cu reducere 50% pt CFR si aveam intentia de a le preda ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu al controlorului tchuppy tchuppy zilele trecute am primit acasa o amenda de la cfr de 800 ron pt nerespectarea personalului de control( in amenda scrie k l-am facut ''nesimtit'' pe ... (vezi toată discuția)