Buna ziua! As dori sa stiu cum anume trebuie procedat pentru preschimbarea permisului de conducere expirat in urmatoarea situatie: cetatean roman cu domiciliul in CI in Romania, pe o adresa care nu mai este valabila (apart. ANL luat in chirie la data obtinerii CI, dar la care s-a renuntat ulterior) si cu resedinta permanenta in Suedia. Singurele acte ''valabile'' sunt CI (cu precizarea facuta deja) si pasaportul unde se mentioneaza resedinta in Romania, ambele acte fiind obtinute inaintea mutarii definitive in Suedia, deci inca in termen.
Permisul de conducere a expirat din octombrie, dar nu am sesizat pana acum.
Va multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima, Gabi
Daca CI este inca in termen de valabilitate solicitati preschimbarea permisului ca urmare a expirarii valabilitatii.
Trebuie sa veniti in RO intrucat aveti nevoie de fisa medicala ptr preschimbare.
CI este inca in termen de valabilitate, dar nu mai am practic domiciliu in Romania si nici medic de familie, asig.medicale,etc. Cum trebuie sa procedez pt.fisa medicala?
Nu trebuie sa dovediti ca aveti domiciliu si nu aveti nevoie de medic de familie. Va faceti fisa medicala la o clinica autorizata sa elibereze fise med auto.