avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare firma taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare firma taxi

Buna ziua . Doresc sa înființez o firma de taxi cu activitate sezoniera .
Deoarece aveam un SRL activ am activat codul Caen pentru taxi .
Am făcut curs de persoana desemnată .
Mașina cu care doresc sa fac taxi este fabricata in 2011 nu a fost niciodată autorizată in acest scop .
In cadrul comunei unde voi activa nu sunt alte taxiuri deci nu este cazul departajarii.
Totuși in legea taximetriei la ART 11 / 4 scrie ca mașina nu poate fi mai veche de 5 ani.
Lămuriti-ma va rog

Alte discuții în legătură

Pfa cu adaugare cod caen asigurari 19daNA 19daNA Daca faceti PFA cu cod CAEN 4932 - transporturi cu taxiuri, trebuie sa aveti obligatoriu atestat de taximetrist, altfel nu se poate. SRL-ul cu acest obiect ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Retragere autorizatie taxi leorot leorot Buna ziua, In septembrie 2007 a aparut noua lege a taximetriei. Conform acesteia, toate masinile care efectueaza servicii de taximetrie trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)