avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata contributii pt.contract de munca cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata contributii pt.contract de munca cu timp partial

Buna ziua

S-a schimbat legislatia privind plata contributiilor datorate pt.contractele de munca cu timp de lucru partial (fara norma intreaga) in sensul ca plata contributiilor datorate nu se va mai face proportional cu orele lucrate partial ci la nivelul normei intregi (8 ore/zi ) ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tica Petrescu , utilizator 08:34, 11 Mai 2017
Pana in prezent, nu s-a adoptat un astfel de act normativ.
Va multumesc!

Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Act aditional elenaelli elenaelli buna ziua!ce trebuie sa cuprinda un act aditional anexat la contractul de munca prin care se modifica orele de munca de la 8 ore la 4 ore(1/2 norma),si ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)