Buna ziua.
La varsta de 23 ani am avut o scurta relatie (o saptamana in care ne-am vazut 8-12ore adunate) cu minora de 15 ani cu care nu am intretinut relatii sexuale.
Un vecin de-al ei s-a dus la politie si m-a reclamat ca am relatii cu minore, politia chemandu-ma la post si spunandu-mi sa o las pana implineste varsta de 18 ani ca o sa intru la corupere de minori. Eu am explicat ca nu stiam ca are 15 ani dar oricum nu am intretinut relatii sexuale cu ea.
Vecinul asta al ei tot raspandea zvonul ca umblu cu minore asa ca am sunat-o pe ea sa vorbeasca cu el sa nu mai zica asa ca nu e adevarat, ea a raspuns ca nu se baga pentru ca ar fi ajutato pe ea si familia ei cand le-a fost greu sau ceva de genul.
Dupa o perioada indelungata de timp acest individ a inceput sa spuna iar la oameni "ca asa si pe dincolo". Am sunat-o iar pe fata si am rugat-o iar sa vorbeasca cu el sa nu mai zica asa deoarece lumea incepuse sa devina foate agresiva cu mine, ea imi raspunde ca: nu , trebuie sa ramana asa cum zice el ca asa vreau eu.
Iar acum daca zic la lumea care ma intreaba daca asa e , daca ma culc cu copii mici ea ma ameninta sa nu fac nimic ca se duce si ma reclama.
Mentionez ca cel care raspandeste zvonurile rele despre mine si instiga lumea este fostul ei profesor de sport de altfel si vecinul ei, un tip foarte dubios care sta numai in casa si o urmarea pe fata pe geam mai mereu,(chiar ea spunandu-mi asta) l-am auzit odata vorbind cu un prieten de-al lui despre ea, cum sa faca sa intre in vorba cu ea:" ca face 16 ani maine poimaine si vine altu si o ia"; fiind vorbele lui. Fata este un pic mai speciala, sa zic asa, avand niste probleme de comportament cand era mica, cineva mi-a spus ca a fost abuzata cand a fost mica.
Totul s-a intamplat acum 9 ani.
Ce as putea face pentru a imi recapata onoarea si demnitatea ?
Puteti deschide proces penal sau civil in functie de situatie daca sunteti nevinovat.
Va fi audiata si minora foarte probabil chiar daca nu solicitati dvs. sa fie audiata.
Nu cred ca, ar fi intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni,dar,puteti actiona pe cale civila conf.art.72-73 NCC(dreptul la demnitate-dreptul la propria imagine)
Daca s-a intamplat acum 9 ani, parerea mea e ca e prea tarziu ca sa mai aveti pretentii, in drept civil sau in privinta urmaririi penale a faptei sale.
multumesc de raspunsuri, dar problema sta altfel, el incita mai multe persoane care nu stiu despre ce este vorba spunand niste lucruri false despre mine, aceste persoane care ma agreseaza pe mine si familia mea si ma ameninta, unele chiar cu moartea, asta se intampla acum, acum 9 ani s-a intamplat toate cele cu fata minora dar el continua sa incite lumea si in ziua de azi, a refuzat sa stam de vorba in fara unui organ de politie, si zice ca el vrea sa imi dea o lectie nu stiu de ce ca nu stiu ce are in cap, parerea mea este ca lui ii placea de fata si era gelos pe mine atat pot sa imi imaginez.
nu stiu ce sa fac pentru ca si daca m-as duce sa il raportez la politie fata in cauza nu m-ar lasa zicand ca daca fac asta ea se duce si spune ca am intretinut relatii sexuale cu ea cand era minora , lucru care este fals dar nici de dovedit nu stiu cum pot dovedi ca nu a fost asa,
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)