avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere abonament servicii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere abonament servicii medicale

Buna ziua.
Avem abonament servicii medicale, pe familie, pe numele sotului. Am inteles ca se poate deduce din impozitul pe salar. Se poate? de la resurse umane spun ca nu se poate deduceca trebuie sa fie asigurare medicala.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)
Deducerea asigurarii de sanatate din impozit Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Care este legislatia si exact care articol din lege se refera la faptul ca daca fac o asigurare de sanatate , pot sa cer de la angajator deducerea ... (vezi toată discuția)
Deducere personala avram.mariana@yahoo.com avram.mariana@yahoo.com Pot sa adaug la intretinere si deducere personala pe fiica mea in varsta de 28 ani, ea fiind studenta la zi, fara venituri salariale. Eu sunt salariata cu un ... (vezi toată discuția)