avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa sucesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa sucesiune

suntem sapte frati si parinti nostri au murit acum 25 ani Nu am facut succesiunea Se mai poate face ceva ?Mentionez ca 2 frati si-au facut case pe pamantul parintilor fara acte si o sora sta in casa batraneasca restul in alta parte Mie nu mi-au dat voie sa-mi fac casa pe motiv ca "ne ingramadim"Poate invaca UZU CAPIUNI cerand succesiune dupa 30 ani

Alte discuții în legătură

Se poate uzucapiune?de cati ani minim? hopeless1 hopeless1 situatia sta cam asa: __5 frati in viata, la tara pamant si o casa batraneasca __ambii parinti morti unu de peste 9ani altul de pste 29ani __nu intereseaza ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa Mateita Mateita Buna ziua, Am un teren de 1000 mp cu casa construita in anul 1936 de la bunici.Bunicul a murit in 1936 iar bunica in 1963.Au ramas 7 mostenitori care toti ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit de bunic de pe mama cataleata cataleata Buna ziua, Bunicul meu a vandut inainte de Revolutie un teren si cu o casa batraneasca,primind niste bani. Nu stim cum s-a facut tranzactia,dar din auzite ... (vezi toată discuția)