avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren mostenit de bunic de pe mama
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren mostenit de bunic de pe mama

Buna ziua,
Bunicul meu a vandut inainte de Revolutie un teren si cu o casa batraneasca,primind niste bani.
Nu stim cum s-a facut tranzactia,dar din auzite casa a luat foc si cu actele din ea.Eu sunt unul dintre nepoti care l-a mostenit dupa mama(aceasta a murit).Mama mai are 2 frati,o sora si un frate.
Noi am facut succesiunea dupa bunic,rezultand imparteala casei lui.
Sora mamei a aflat ca bunicul ar mai avea un drept,la terenul vandut de el.Banuiesc ca nu sunt acte si sora mamei ia dat in judecata pe cei care au cumparat pamantul.Poate sora mamei sa revendice pamantul? daca actele nu s-au facut cum trebuie la tranzactia respectiva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:19, 25 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Din moment ce are proces bănuiesc că da
Imi puteti spune va rog cum pot afla daca este un proces in derulare,pentru aceasta revendicare?
cautati in portal.just.ro
După numele ei de căsătorie? Sau înainte de căsătorie.. .terenul este in Dolhasca jud.Suceava

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme relumarius relumarius Buna ziua. Bunicul meu in 93\' ia facut acte pe unde teren mamei mele(unde a si terminat de construit in 95 o casa) In 94 cand sau eliberat titlurile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
S-a "vandut" blana ursului din padure (caz ciudat si in acelasi timp socant) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Treaba sta in felul urmator... Incerc sa fiu cat mai coerent... Ai mei au vandut in urma cu vreo 20 de ani, cam dupa revolutie, casa ... (vezi toată discuția)