avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire transa anuala din taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire transa anuala din taxa poluare

Buna seara,
Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii ce trebuiesc facuti pentru recuperarea banilor din transa anula privind un proces ce a avut ca obiect taxa de poluare.

Pe scurt, am o decizie definitiva care obliga restituirea taxei de poluare in cinci parti egale. Am primit de la ANAF o comunicare precum ca vor restitui in luna Mai cota parte. In anul 2015 si 2016 , luna Mai, am primit suma aferenta.Anul acesta a trecut luna Mai si nu am primit nimic,am mers la ANAF mi-au spus ca au fost sistate platile si ca nu au mai primit nici un ban de la Fondul de Mediu si ca nu se stie cand si daca se va mai plati din transa.

Am o decizie definitiva care obliga Statul sa inapoieze suma de bani.Am o comunicare de la ANAF care ma informeaza ca vor plati cota de bani timp de cinci ani in luna Mai.

Ce pot face?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei sentinte juridice definitive si irevocabile andr70ei andr70ei In anul 2015 am castigat in instanta procesul cu ANAF referitor la recuperarea taxei de mediu pe autoturism, banii fiind restituiti in 5 ani. primele doua ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de la anaf in baza unei sentinte irevocabile cocos1 cocos1 Buna ziua, Am castigat in instanta impotriva celor de la ANAF si Curtea de Apel a dispus printr-o Hotarare definitiva si irevocabila restituirea sumei ... (vezi toată discuția)