avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nerespectarea unei sentinte juridice definitive si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nerespectarea unei sentinte juridice definitive si irevocabile

In anul 2015 am castigat in instanta procesul cu ANAF referitor la recuperarea taxei de mediu pe autoturism, banii fiind restituiti in 5 ani. primele doua transe le-am primit iar acum in loc de transa de bani am primit o instiintare ca prin legea 1/2017 s-a sistat temporar plata. Au dreptul sa faca asa ceva?

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire transa anuala din taxa poluare razvanionutwwr razvanionutwwr Buna seara, Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii ce trebuiesc facuti pentru recuperarea banilor din transa anula privind un proces ce a avut ca obiect ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)