avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Donatie marfuri intre firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatie marfuri intre firme

Buna ziua,
Am o firma de second hand care e infiintata de doua luni si doresc sa donez niste marfuri altei pers.juridice.Am voie sau am o limita referitor la valoare? Functionand de doua luni doar cifra de afaceri e mica inca.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Este nevoie de o adeverinta pe proprie răspundere sau de efectuarea unui test covid? Văleanu Nicole Alicia Văleanu Nicole Alicia Bună ziua Înființez o firma de mobila second hand adusa din străinătate. Având în vedere situația actuala legata de pandemie, dacă doresc sa ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitatea in strainatate d3ath_sm0k3 d3ath_sm0k3 Buna ziua, asa cum zice si titlul doresc sa imi infiintez o firma in Romania dar sa imi desfasor activitatea in strainatate. As vrea sa stiu daca este legal si ... (vezi toată discuția)