avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INVATAMANT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INVATAMANT

Am, 54 de ani cunt cadru didactic si recent am fost diagnosticata cu boala Parkinson (stadiul 1-2),in prezent urmez tratament prescris de medicul neurolog.As dori sa stiu daca legea imi permite sa imi desfasor activitatea in continuare sau ce alte variante am. Mentionez ca am o vechime totala de 36 de ani. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Medicina muncii in invatamant gherghelmariana gherghelmariana Am, 54 de ani cunt cadru didactic si recent am fost diagnosticata cu boala Parkinson (stadiul 1-2),in prezent urmez tratament prescris de medicul neurolog.As ... (vezi toată discuția)
Sunt cadru didactic,titular si am fost diagnosticat cu ciroza ... popescu ioan popescu ioan Sunt cadru didactic,titular si am fost diagnosticat cu ciroza hepatica decompensata toxic-nutritional,urmez tratament si imi desfasor activitatea in conditii ... (vezi toată discuția)
Sanatate si securitate in munca gherghelmariana gherghelmariana Am 54 ani,lucrez in invatamant-cadru didactic titular , am vechime totala de36 ani(din care 20-in invatamant). In urma unor investigatii medicale am fost ... (vezi toată discuția)