avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare in cartea funciara

Buna ziua,
Nu am timp momentan sa ma duc la oficiul de cadastru sa-i intreb exact ce reprezinta cererea primita, pun aici o parte din cerere poate ma puteti lamurii dvs.
Cererea este primita de la oficiul de cadastru, mentionez ca terenurile le-am cumparat cu cadastre, nu m-am judecat sau avut vreo cearta cu vreun vecin, terenul este in camp, din cate am inteles primaria a facut cadastru la toti vecinii si banuiesc ca de aceea au trebuit facute modificarile de mai jos.

" Asupra cererii introduse de OCPI Dambovita domiciliat in - privind Rectificare in cartea funciaza, in baza:
-Act Administrativ nr. registrul cadastral al imobilelor/19-01-2017 emis de OCPI Dambovita fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 29 din legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, tariful achitat in suma de 0 lei, cu documentul de plata:
-
pentru serviciul avand codul -.
Vazand referatul asistentului registrator in sensul ca nu exista impedimente la inscriere.
DISPUNE
Admiterea cerererii cu privire la:
-imobilul cu nr cadastral 300, inscris in cartea funciara 70528 UAT avand proprietarii: ---
-imobilul cu nr cadastral 160, inscris in cartea funciara 160 UAT avand proprietarii: --
Se indreapta eroarea materiala strecurata in partea I a CF in sensul ca se mentioneaza IE 70528 asupra A.1 sub B.3 din cartea funciara 160 UAT;
Se sisteaza cartea funciara 160. Imobilul se regaseste in registrul cadastral al imobilelor 160. asupra A.1 sub B.2 din cartea funciara 70528 UAT;

Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare...."

Din ce inteleg eu s-a modificat nr cadastral in cartea funciara, trebuie sa-mi dea alta carte sau sa mai fac eu ceva?
Actele care le am eu acum mai sunt valabile?
Mentionez ca nu am fost informat inainte legat de acest subiect de catre OCPI, pur si simplu am gasit aceasta cerere in posta.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legislatie si documentatie in domeniu carte funciara, cadastru Adriantot Adriantot Vom posta aici legislatia in domeniul Carte funciara, cadastru... Aici postam formulare, documentatie sau/si adrese, lincuri pe acesta tema. Incepem cu ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)