avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa receptie finala constructie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa receptie finala constructie

Buna ziua
Am inceput sa construiesc o casa in anul 2000. Dupa expirarea primei autorizatii de constructie (aceasta ne mai fiind prelungita), stadiul lucrarii era aproape de final mai putin 30% din acoperis(conform cu ce scrie in procesul verbal de constatare facut de inspectorii primariei). Anul trecut m-am hotarat sa o iau de la capat cu certificat de urbanism avize, ISC, expertiza tehnica etc in vederea obtinerii unei noi autorizatii de constructie pentru "finalizarea acoperisului timplarie si finisaje exterioare". La depunerea dosarului pentru autorizatie mi s-a comunicat ca pentru receptia finala o sa ma coste foarte multi bani deoarece constructia a fost inceputa in 2000. mentionez ca aceasta constructie a fost inscrisa in registrul fiscal si este intabulata "fara acte". Va rog sa-mi spuneti despre ce bani este vorba, deoarece doamna de la primarie nu a vrut sa o faca(motive necunoscute)
Cu stima,
Mircea Cristian

Alte discuții în legătură

Taxa receptie finala constructie best1alex best1alex Buna ziua Am inceput sa construiesc o casa in anul 2000. Dupa expirarea primei autorizatii de constructie (aceasta ne mai fiind prelungita), stadiul lucrarii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare - cumparare casa la rosu cu autorizatie expirata Gelu_c Gelu_c Buna ziua, Intentionez sa cumpar un teren cu o casa la rosu, a carei autorizatie de construire a expirat, constructia nefiind finalizata in termenul de ... (vezi toată discuția)