avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrari separate in bar+magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrari separate in bar+magazin mixt

buna ziua.Am un bar undeva la tara as vrea sa-mi deschid si un magazin mixt. Problema este ca nu pot face intrari separate...din bar se va intra in magazin.
Am voie ?
unde as putea sa ma interesez?

Alte discuții în legătură

Pentru magazin mixt ce cerinte sunt pentru autorizatie sanitarã mihaela_982 mihaela_982 Ce autorizatii sunt necesare pentru un magazin mixt? Trebuie sa ai apa curenta, sau e suficient un lavoar cu rezervor, WC cu gresie faianta, duş ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Art. 1 din hg 128/1994 andreea_ara andreea_ara Buna ziua...as avea rugamintea sa-mi raspundeti cu provire la o problema. Eu am un bar la parterul unui bloc si in aceeasi scara pe spate, perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural Junior 24 Junior 24 Poate sa-mi spuna cineva exact care ar fi procedura si actele necesare pentru functionarea unui bar + magazin mixt in mediu rural? Avem firma infiintata in ... (vezi toată discuția)