avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asigurare deces Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asigurare deces Italia

Buna ziua,

Fratele meu a murit in Italia intr-un accident de masina. Parintii mei si cu mine am fost contactati de catre o avocata sa o împuternicim sa se ocupe de repatriere si asigurare. Acum s-a terminat procesul, dar a aparut la masa succesorala a asigurarii si fosta cumnata, si a reusit sa obtina o suma foarte importanta de bani, chiar mai mult decat parintii , ea avand acolo avocat. Cum pot sa aflu in ce calitate a obtinut acest drept , deoarece ei erau divortati in tara, ea isi refacuse viata de mai bine de 5-6 ani. Au impreuna un baiat de 27 ani si un apartament in tara.

Va multumesc pentru sfat!

Alte discuții în legătură

Unic mostenitor yustina yustina In urma decesului parintilor am ramas unicul copil in viata, noi finnd trei frati. In urma celorlalti doi frati decedati au drept de mostenire sotii ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)