avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SEF SVSU si alte spete
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SEF SVSU si alte spete

Buna ziua!

Ne aflam in urmatoarea situatie:
-avem 1 referent cu atributii sef svsu, personal contractual; Ordinul 96/2016 ne obliga la diverse, inclusiv angajare sef serviciu si conducator autospeciala. Nu avem posturi vacante pentru angajari noi. Ce facem?? Pot transforma postul de referent in cel de sef serviciu sau... ?

Multumesc anticipat pentru orice interventie :)

Alte discuții în legătură

Sef svsu-functionar public? zama cristian zama cristian Sunt Sef SVSU-personal contractual.Pot cere sa mi se transforme postul in functie publica? Daca da, care este baza legala la care pot face referire? Multumesc. (vezi toată discuția)
Trecere pe alt post, aplicarea art. 4 din oug nr. 1/2009 Lungu Simona Lungu Simona Bună ziua. Vă cer sprijinul în urmatoarea speţă: în cazul unei instituţii publice reorganizate, unde un serviciu a fost restructurat, fiind transformat ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)